Actualitate, Stirea Zilei

Municipiul Alba Iulia participă la City Invest 2014

Institutul pentru Politici Publice (IPP) organizează luni, 29 septembrie a.c. a doua ediție a City Invest 2014 – un concept original de eveniment dedicat discuțiilor interactive dintre edilii municipalităților mari și cei ai mediului diplomatic/sectorului de business interesați de oportunități de dezvoltare metropolitană în mari centre urbane din România. City Invest 2014 prezintă strategiile viitoare de investiții în 3 municipii mari din România: Iași, Sfântu Gheorghe (alături de Consiliul Județean Covasna) și Alba Iulia. Prezentările vor fi realizate de către primarii/viceprimarii municipiilor, în colaborare cu specialiști din diferite domenii de activitate.

Municipiul Alba Iulia va fi reprezentat la acest eveniment de city-managerul Nicolaie Moldovan. La eveniment au confirmat prezența peste 80 de participanți, reprezentanți ai corpului diplomatic din partea unui număr de 16 Ambasade (Austria, Canada, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Spania, Statele Unite ale Americii), ai Consiliului Investitorilor Străini, reprezentanți din conducerea camerelor de comerț bilaterale, ai marilor companii de consultanță, precum și ai mediului bancar. La eveniment și-au anunțat prezența și edili ai altor municipii din țară, interesați de înscrierea pentru următoarele ediții ale City Invest.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu CH2M Hill, SCA Ceparu și Irimia și SCA Bulboacă și Asociații, va avea loc luni, 29 septembrie a.c. la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 4), cu începere de la ora 16:00. Detalii de la eveniment pot fi urmărite în timp real și pe pagina de Facebook a IPP – https://www.facebook.com/#!/InstitutulPoliticiPublice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...