Actualitate, Social

Mugurii Crucii Roşii la Sebeş

Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 Sebeş, reprezentată de doamnele educatoare Cibu Maria şi Crişan Delia, a organizat joi, 14 mai 2015, începând cu orele 10.00, concursul de igienă, sănătate şi prim ajutor „Mugurii Crucii Roşii”, aflat la a 8-a ediţie.

Concursul se adresează copiilor preşcolari, în scopul formării deprinderilor de igienă personală şi însușirii cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

Anul acesta au participat 24 de copii, din cadrul a 8 grădiniţe din zona Sebeş.
Igiena și educaţia pentru sănătate reprezintă un obiectiv de bază al Crucii Roşii, dovadă fiind nenumăratele campanii de promovare a sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos derulate în şcoala românească, atât prin concursul Mugurii Crucii Roşii cât şi prin Sanitarii Pricepuţi, în judeţul nostru.

În cadrul concursului, copiii au parcurs cele trei probe: prima probă a constat în a răspunde la întrebările adresate cu conţinut de igienă personală şi noţiuni de sănătate, proba a doua a fost de recitare de poezii, cântece, ghicitori, concursul încheindu-se cu proba de realizare a unor desene pe teme de sănătate.

In urma analizei juriului, a rezultat următorul clasament:
Locul 1: Grădiniţa nr. 2 Sebeş
Locul 2: Grădiniţa nr. 4 Sebeş

Locul 3: Grădiniţa Sebeşel
Echipajele celor 8 grădiniţe au dat dovadă de implicare, pricepere şi dăruire în cadrul acestui concurs. Toţi copiii au primit diplome şi premii, asigurate de către organizatori.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...