Actualitate, Social

Motive obiective în amânarea termenului de licitaţie pentru autostrada Sebeş-Turda

foto: andreialbu.com
foto: andreialbu.com

Amânarea cu două săptămâni a termenului de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia autostrăzii Sebeş-Turda are un motiv obiectiv, susţine Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, care este convins că în primăvara viitoare vor începe lucrările pe cele patru loturi.

Sunt peste 50 de firme care s-au înscris la licitaţie, pentru proiectare şi execuţie, şi s-au cerut peste 100 de clarificări în vederea depunerii ofertelor. Cei de la CNADNR au preferat să amâne acest termen în speranţa că lucrurile vor fi cât mai clare şi cât mai în regulă astfel încât să se evite pe cât posibil partea de contestaţii după”, a declarat Florin Roman, care a adăugat că se lucrează la cererea de finanţare.

Sper ca până la sfârşitul anului să avem contractele semnate şi în primăvară, cu siguranţă, vor începe lucrările pe cele patru loturi”, a spus vicepreşedintele CJ.

CNADNR organizează licitaţie deschisă pentru proiectarea şi execuţia Autostrăzii Sebeş – Turda, loturile 1, 2, 3 şi 4, valoarea estimată a contractului, fără TVA, depăşind 2,481 miliarde de lei, adică aproximativ 533 milioane de euro.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia a 70 de kilometri de autostradă între Sebeş şi Turda.

Lotul 1, în lungime de 17 kilometri, se întinde între centura municipiului Sebeş până la ieşirea din Alba Iulia, lotul 2, în lungime de 24,25 kilometri, între Alba Iulia până la intrarea în municipiul Aiud, lotul 3, lung de 12,45 kilometri, între Aiud şi nodul de la Decea, şi lotul 4, în lungime de 16,300 kilometri, până la Turda.

Marius Alexandru

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...