Actualitate, Politica, Stiri

Moţii i-au urat succes lui Iohannis la alegeri şi i-au cerut să scape ţara de tirani

Printre politicienii prezenţi la Ţebea la marea sărbătoare dedicată lui Avram Iancu s-au aflat şi liderii ACL-ului.

Klaus Iohannis a stat mereu alături de Vasile Blaga, de fostul ministru de Interne Traian Igaş şi de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Mergând printre moţi, Iohannis a fost aplaudat… cu rugămintea de a scăpa ţara de tirani, de a construi o Românie nouă şi de a învinge actuala guvernare PSD-PC-UNPR-UDMR.

Iohannis a declarat juranliştilor prezenţi: „Am fost invitat aici de domnul preşedinte Moloţ (Mircea Ioan Moloţ – preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara) şi sunt foarte bucuros că am dat curs acestei invitaţii. Este un eveniment emoţionant şi sunt bucuros că pot să particip astăzi aici la aşa o zi frumoasă. Sunt foarte impresionat de ospitalitatea, de căldura cu care am fost primit, am simţit bucuria oamenilor cu care m-am întâlnit. Am putut să le strâng mâna unor oameni, unor români adevăraţi care au venit astăzi la Ţebea”.

Aflat pentru prima dată la manifestările de la Ţebea, Iohannis a fost salutat de salvatorii victimelor accidentului de la Horea din ianuarie 2014.

Moţii (conduşi de Corneliu Olar) l-au luat pe Iohannis deoparte, i-au cântat „La mulţi ani!”, salutându-l astfel: „Să ne trăiţi, domnule preşedinte!”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...