TEATRU ALBA
Actualitate

Moș Nicolae vine vineri la Cugir

foto-cugir-brad-craciunTradiţionalul brad de Crăciun amplasat acum câteva zile în faţa Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” va găzdui momentul de debut al sărbătorilor de iarnă în oraşul Cugir. În data de 6 decembrie, ora 17.00, Primăria împreună cu Casa de Cultură Cugir îi aşteaptă atât pe cei mici, cât şi pe cei mari să vină la brad pentru a-l întâmpina aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae.Ca în fiecare an, copii şi tineri din localitate vor interpreta colinde, după care primarul Adrian Teban va da startul numărătorii inverse la capătul căreia se vor aprinde luminile din bradul de Crăciun şi instalaţiile luminoase care împodobesc centrul localităţii.
Pe acorduri de colinde îşi va face apariţia Moş Niculae care nu va veni singur: zâne, îngeraşi, elfi şi un om de zăpadă vor coborâ din lumea minunată a poveştilor şi le vor împărţi dulciuri tuturor copiilor prezenţi.
Seria de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă va continua cu un Concert de Colinde ce va avea loc în data de 14 decembrie la Casa de Cultură. Pentru prima dată, cugirenii vor avea plăcerea să o asculte pe Paula Seling care va veni înoţită de orchestră şi un grup de copiii. Biletele au fost puse deja în vânzare de către Casa de Cultură, iar preţul lor este de 25 lei, 20 lei şi 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Distribuie Acum

4 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...