Politica

Monica Macovei: Președintele Iohannis a ușurat misiunea PSD&ALDE de a distruge România

MacoveiPreședintele Iohannis nu a​ încercat nici măcar să opună o minimă rezistență și să ​ii ceară lui Dragnea ​o altă nominalizare pentru funcția de prim-ministru.

Nu PSD se face de rușine cu această nominalizare, România este făcută de rușine.

C​âteva întrebări pentru președintele Iohannis:

Nu sunteți deloc îngrijorat de faptul că membrii PSD au decis să o propună pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru după ce aceasta le-a spus că își asumă și continuă modificarea legi​lor​​ ​din domeniul justiției? Știți că acest lucru ​transformă România în paradisul infractorilor și duce la scoaterea României din Europa, pentru că nu va mai fi posibilă colaborarea judiciară cu statele membre dacă PSD va modifica, așa cum dorește, Codurile penale?​ ​

Nu sunteți deloc îngrijorat că decizia dvs contribuie la izolarea României pe plan internațional?

Ați văzut interviurile doamnei Dăncilă, în care vorbea despre Iran și Pakistan ca “state membre”? Ați văzut ce activitate a avut doamna Dăncilă în Parlamentul European (niciun raport în primul mandat de 5 ani, un singur raport în acest mandat)? Apreciați că este o activitate care o califică să se ocupe de guvernarea unei țări?

Nu sunteți deloc îngrijorat de informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora unul din asistenții săi parlamentari ar fi trimis în judecată în dosarul Dragnea? Ați verificat această informație?

Nu sunteți deloc îngrijorat că cel de-al treilea prim-ministru propus de PSD este perceput ca fiind “omul lui Dragnea”, adică al unui politician condamnat definitiv, trimis în judecată și cercetat în alte dosare?

Eu sunt foarte îngrijorată și cred că mulți români sunt îngrijorați, mulți români care v-au votat în 2014.

Dacă ați apreciat că PSD&ALDE se vor deteriora și mai tare cu doamna Dăncilă pe post de prim-ministru, mulți credem că până atunci vor distruge România. Astăzi le-ați ușurat această misiune.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...