Politica

Monica Macovei: Olimpiada minciunilor în PSD lasă țara neguvernată

monica macoveiDe zile întregi, politicienii PSD au invadat spațiul public cu bătălia pentru putere din interiorul partidului condus de condamnatul Dragnea. Condamnatul străbate țara pentru a-și ține baronii aproape, momindu-i cu bani. Protejata lui, Carmen Dan, și-a pierdut orice autoritate și respect în MAI și stârnește o mare îngrijorare în rândul oamenilor, care își văd viețile și integritatea fizică puse în pericol.

Mai interesează pe cineva din Guvern că doamna Dan este încă ministru după propunerea aberantă de a-l demite pe cel care a spus că sunt vitale camerele de luat vederi pentru descoperirea infractorilor sau că victimele nu pot fi audiate de față cu infractorii? Cine o să răspundă pentru criminalii nedescoperiți? Nepăsare criminală!

Mai interesează pe cineva din Guvernul PSD&ALDE că pacienții din spitale sunt tratați cu instrumente nesterile? Nepăsare criminală!

Este interesat prim-ministrul Tudose de altceva decât de bătălia din PSD? Este preocupat să găsească soluții ca propunerile PSD și ALDE de modificare a Codurilor penale să nu ajungă să fie adoptate sau ca pacienții să nu mai fie purtați de la un spital la altul, iar medicii de familie să nu mai fie umiliți?

Politicienii PSD arată ca o haită care se atacă haotic, sunt interesați numai de grupul lor de crimă organizată și tratează România și pe români cu nepăsare criminală. A început în PSD olimpiada minciunilor, se mint între ei, ne mint pe noi toți. Până când?

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...