Stirea Zilei, Stiri

Molnar Gheza, exclus din PDL. În locul lui a fost numită, în Consiliul Local Aiud, Gabriela Gîlea

AiudDupă ce ieri, Molnar Gheza a fost reţinut de procurorii DIICOT, suspectat fiind de trafic de minori şi proxenetism, astăzi, Biroul Permanent al PDL Aiud a luat decizia de a-l exclude pe fostul consilier local, din cadrul partidului.

Astăzi au fost înaintate Consiliului Local Aiud și documentele pentru validarea Gabrielei Gîlea pe postul de consilier local PDL, ce devine vacant prin excluderea lui Molnar.
Gabriela Gîlea are 42 de ani și este profesoară de limba română, ocupând în trecut postul de director adjunct al Colegiului Titu Maiorescu din Aiud.
Reamintim că Molnar Gheza este acuzat că a înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră, efectuând  operaţiuni de intermediere a practicării prostituţiei, prin identificarea şi furnizarea de clienţi, precum şi prin organizarea unor astfel de întâlniri cu persoane din anturajul său, tot pentru întreţinerea de relaţii sexuale. Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Serviciul  Teritorial  Alba Iulia au dispus măsura preventivă  a reţinerii faţă de o persoană urmând a fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...