Stirea Zilei, Stiri

Molnar Gheza, consilier local în Aiud, reţinut de procurorii DIICOT pentru că a înlesnit practicarea prostituţiei

DIICOTProcurorii DIICOT l-au reţinut astăzi pe unul din consilierii locali din Aiud, acesta fiind bănuit că a înlesnit practicarea prostituţiei, pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră. Este vorba despre Molnar Gheza, consilier local din partea PDL.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, „procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul  Teritorial  Alba Iulia împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, inculpatul M.G. de profesie medic, şi care deţinea o funcţie în cadrul unei autorităţi locale, a înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră, efectuând  operaţiuni de intermediere a practicării prostituţiei, prin identificarea şi furnizarea de clienţi, precum şi prin organizarea unor astfel de întâlniri cu persoane din anturajul său, tot pentru întreţinerea de relaţii sexuale. Activitatea infracţională a inculpatului M.G. a fost sprijină şi de suspecta B.L.F, de asemenea,  cercetată în cauză.

Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Serviciul  Teritorial  Alba Iulia a dispus măsura preventivă  a reţinerii faţă de o persoană urmând a fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.”

Vom reveni cu amănunte.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...