Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

MOGOŞ: A atacat un bătrân cu toporul în plină stradă

Marţi, 17 martie 2015, în jurul orelor 12.30, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Mămăligani din comuna Mogoş, judeţul Alba, în faţa magazinului sătesc, se află o persoană care prezenta leziuni în zona gâtului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că în jurul amiezii zilei de 17 martie, între F.A., de 76 de ani, din comuna Mogoş şi M.I., de 50 de ani, din aceeaşi comună, au avut loc discuţii în contradictoriu. În urma acestora, M.I. l-a atacat pe bătrân cu un topor, provocându-i mai multe leziuni în zona capului şi gâtului.

M.I. a părăsit locul comiterii faptei, fiind identificat ulterior de către poliţişti, la domiciliul său.

Victima a fost transportată la spitalul din Abrud de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...