Actualitate, Locale, Stiri

Modificări ale programului operatorului de transport în comun din Alba Iulia

Programul de circulație al STP SA în zona tarifară 1 – Municipiul Alba Iulia, în contextul răspândirii infecției cu coronavirus, este:

  1. Autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale vor circula după programul normal, dar cu capacitate dublată pentru a evita aglomerația.
  2. Pe celelalte linii din municipiul Alba Iulia: 101, 101A, 102, 103, 103A, 104, 104A, 105 și 106, programul de circulație va fi unul corespunzător unei zile de SÂMBĂTĂ.
  3. Pe liniile care deservesc localitățile aparținătoare Municipiului Alba Iulia (Bărăbanț, Micești, Pâclișa, Oarda), respectiv liniile: 107, 110, 111, 112 și 113, circulația autobuzelor va fi tot după programul unei zile de SÂMBĂTĂ.

Acest program se aplică începând cu data de 19.03.2020, pe perioada stării de urgență.

Călătorii pot fi liniștiți în ceea ce privește asigurarea dezinfecției mijloacelor de transport în comun. Toate autobuzele sunt dezinfectate local la finalul fiecărei curse și dezinfectate total înainte de intrarea în traseu.
Le recomandăm călătorilor să mențină distanța în stațiile și mijloacele de transport în comun și să respecte toate măsurile și recomandările specialiștilor în sănătate.

În plus, accesul nu mai este posibil pe prima ușă, iar șoferii nu mai eliberează bilete. Călătorii sunt rugați să își procure bilete de la automat sau de la chioșcurile din oraș.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 martie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...