Actualitate, Pamflet, Zvonul zilei

Mircea Hava promite: Alba Iulia, un oraş verde la Paştele Cailor

Mircea Hava promite: Alba Iulia, un oraş verde la Paştele Cailor

A trecut Paştele, şi cel catolic şi cel ortodox, în general în linişte. Imediat după Paşte au început luptele politice, iar iniţiativa a fost preluată de Ponta, care prin Corpul de Control al primului-ministru îi acuză pe liberalii Ludovic Orban şi Varujan Vosganian de ilegalităţi grave în dosarul şoselei Transalpina, cea modernizată de Romstrade, nefinalizată niciodată din cauza arestării patronului Nelu Iordache.

De câteva zile Milu Negruţ se ceartă cu Ioan Dîrzu, ambii dau bine cu uppercutul la corupţia celuilalt, cu directe la imaginea proastă şi cu croşee scurte la traseism…

În acelaşi timp avem o veste proată pentru oamenii care iubesc copacii şi spaţiile verzi: alegerile locale din 2016 vor avea loc tot într-un tur de scrutin. Prin urmare în 2016 cel care a ras Parcul Custozza, cel care a betonat o parte din pădurea de la Schit, Mircea Hava pe numele său din buletin, va fi reales cu succes de Noul PNL… în Alba este Noul PDL. Că la noi în Alba Iulia, ca la nimenea: PDL-iştii nu au decontat nimic din guvernarea 2009-2012 şi continuă să conducă judeţul zâmbind batjocoritor la fraierul de alegător.

În urmă cu 2-3 zile tânărul şi ambiţiosul Radu Cristian s-a autoproclamat candidat al Noului PNL la primăria Sebeşului în 2016. Rockărul Radu are o mică problemă: candidaţii la primăriile judeţului Alba vor fi stabiliţi de … eternul, nul, nul, şi fascinantul Mircea Hava. Prezenţa lui Hava în fruntea administraţiei locale este o garanţie că nu vom avea un oraş verde decât la Paştele Cailor.

La Aiud avem un abandon politic: primarul din ultimii ani, Horaţiu Josan a anunţat că nu mai vrea un nou mandat la Primăria Aiud. Oare de ce nu se retrage şi brusturosul Mircea Hava ?! Este timpul pentru ambiţioasa Oana Badea (membru al vechiului PDL), cea care şopteşte foarte bine.

Fostul (ce bine sună fostul) preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost în emisiune la Realitatea TV, ca invitat al lui Octavian Hoandră. Băsescu şi Hoandră s-au certat ca la uşa cortului. Evident a intervenit cu aplomb şi Rareş Bogdan, care era cât pe ce să fie dat afară în emisiune de Traian Băsescu, cel care a condus în bătaie de joc România timp de 10 ani.

Havarnam

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...