Politica

Mircea Hava: ”Alba va susține doar competența și interesul singurului partid fără inițiale!”

pnlpnl

COMUNICAT DE PRESĂ

Relația noastră, ca organizație politică județeană, cu „centrul”, a avut întotdeauna un trecut solid și va avea un viitor pe măsură, indiferent de cine și-a făcut, mai bine sau mai rău, treaba ca președinte al PNL, de la București. În Alba, sunt puțini cei care s-au visat sărind pe „trambulina meritelor” sau mergând la braț cu vreun lider național pe „bulevardul promisiunilor”. Este, o spun fără dorința de a segrega, un mod de lucru din Transilvania, de a răspunde cu seriozitate la angajamente asumate și onorate. Prin urmare, Alba va susține doar competența și interesul singurului partid fără inițiale: al sutelor de mii de oameni care trăiesc în Alba! Pentru ei am câștigat atâtea bătălii electorale!

Opțiunea pentru conducerea centrală a partidului va fi opțiunea membrilor PNL Alba, chibzuită și justă.
Așa cum este normal, din partea unei organizații județene, vom avea o poziție clară cu privire la susținerea unui candidat pentru funcția de președinte al partidului, iar această poziție va fi stabilită în mod statutar, de către membri și organele de conducere ale partidului. Vocea fiecărui membru este ascultată, însă decizia aparține, așa cum este democratic, unei majorități.

Ca președinte al PNL Alba voi duce, la București, mesajul și decizia unei organizații întregi, nu frânturi de interese subiective. Filiala Alba e, dacă vreți, o mașină ale cărei numere de înmatriculare încep cu AB, nicidecum cu inițialele din buletin ale lui X, Y sau Z. Ar fi anormal să nu avem opinii, să nu le exprimăm, dar rezultatul final se va baza pe principiul unității, chiar și în diversitate. Adică, indiferent de cine va câștiga se poate baza pe munca noastră, cu implicare și spirit de echipă. Desigur, organizația PNL Alba va avea un mesaj clar și ferm și vă garantez că acesta va fi cunoscut după ce vom cântări temeinic și drept opțiunile care există și, mai ales, după ce vom fi trecut prin etapele alegerilor la nivel județean.

Mircea Hava
Europarlamentar și Președinte PNL Alba

The post Mircea Hava: ”Alba va susține doar competența și interesul singurului partid fără inițiale!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...