Actualitate, Comunicate

Minor în vârstă de 17 ani din județul Sibiu, cercetat de polițiști pentru furt la Jidvei

Un minor în vârstă de 17 ani, din județul Sibiu, este cercetat de polițiștii din Jidvei, după ce a furat o bicicletă și mai multe produse electronice. Reprezentanții Poliții reamintesc că siguranța bunurilor persoane depinde și de proprietar.

Polițiștii din Jidvei au fost sesizați sâmbătă de către un tânăr din comuna Jidvei, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, din curtea locuinței lăsată neasigurată, i-a fost sustrasă bicicleta.

În timp ce polițiștii efectuau investigații în legătură cu acest furt, au fost sesizați de către un alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că i-au dispărut mai multe aparate electronice din autoturismul său, pe care-l lăsase neasigurat, peste noapte, în curtea unui bloc de locuințe din comuna Jidvei.

Poliţiştii au reușit să identifice persoana bănuită de comiterea furturilor. Este vorba de un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, de la care s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului ce a fost estimat de păgubiți la valoarea totală de 3.000 de lei.

Față de minorul bănuit de comiterea furturilor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, poliția recomandă:

Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!

Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Încuiaţi-vă autoturismele şi nu lăsaţi bunuri de valoare în acestea, la vedere!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...