TEATRU ALBA
Actualitate

Minor din Ocna Mureş prins cu 582 de petarde

petarde-1324332281Poliţiştii din Ocna Mureş, au organizat pe raza orașului Ocna Mureş, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională dar şi menţinerea climatului de siguranţă civică pe raza orașului Ocna Mureş.

Poliţiştii au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.620 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 250 de lei.

Pe strada Avram Iancu din Ocna Mureş, poliţiştii l-au depistat pe un minor de 15 ani, care oferea spre vânzare, fără drept, 582 de articole pirotehnice din categoria a II-a.

Articolele pirotehnice au fost confiscate iar faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”.

Pe strada Nicolae Iorga din Ocna Mureş a fost depistat S.I., de 67 de ani, care efectua activităţi de taximetrie, fără ca autoturismul să fie autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravențional, cu amendă în valoare de 25.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 55 pct. 5 din Legea 38/2003 iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare al autovehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.

Distribuie Acum

21 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...