Actualitate

Minor din Miceşti, reţinut de poliţiştii din Alba Iulia pentru mai multe furturi din case în construcţie

foto: crimetime.ro
foto: crimetime.ro

În  data de 26.03.2014, în jurul orelor  09,30, patrula de siguranță publică  din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, aflându-se pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, în spatele Uzinei Electrice, l-au depistat pe B.I.M., de 17 ani, din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, în timp ce ardea cabluri electrice. Asupra minorului au fost găsiţi şi 4 metri liniari de țeavă de cupru.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei 300 de metri de cabluri precum şi țeava de cupru, au fost sustrase de minor, în dimineaţa zilei de 26.03.2014, din subsolul unei case aflată în construcţie, situată pe strada Dealului din Alba Iulia.

Poliţiştii au stabilit de asemenea,că minorul a sustras şi un prelungitor electric din curtea unui alt imobil din zonă. Prin extinderea cercetărilor a rezultat că în perioada 19.05.2013-24.03.2014, minorul a mai comis 7 furturi din case în construcţie şi anexe (6 în cartierul Miceşti şi unul de la un imobil situat pe şoseaua  de centură a municipiului Alba Iulia), de unde a sustras cabluri, ţevi şi scule electrice.

Poliţiştii au reușit să recupereze o mare parte din prejudiciu, care a fost estimat de păgubiţi la valoarea totală de 5.600 lei.

Faţă de minor, care este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat de Poliţia Municipiului Alba Iulia pentru mai multe furturi şi arestat preventiv la data de 25.07.2013 tot pentru furt, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27.03.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...