Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș:”Ce am promis anul trecut pentru județul Alba s-a întâmplat”

Joi, 11 aprilie, la sediul Instituției Prefectului Alba a avut loc o conferință de presă la care au participat ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, prefectul județului Alba, Dănuț-Emil Hălălai, deputatul PSD Ioan Dîrzu, dar și directori din cadrul Apelor Române și Romsilva.

Conferinta de presă a avut loc după ce ministrul Deneș, însoțit de cei menționați mai sus, a fost în vizită în comunele Ighiu și Cricău, pentru a verifica investițiile făcute până în acest moment.

„Transmit cetățenilor județului Alba că ce am promis anul trecut s-a întâmplat. Guvernul PSD-ALDE, așa cum a promis anul trecut, 2019 este un an al investițiilor. Sumele alocate pentru județul Alba sunt foarte mari în acest an.

În județul Alba, în anul 2019 se vor face mai multe investiții. Un mega proiect cu bani europeni, reabilitare și consolidare pârâuri, consolidari de maluri, refaceri ziduri de sprijin.

Mai precis, se vor executa lucrări pentru: regularizare pârâu Galda, regularizare pârâu Abrud, regularizare râu Arieșul Mare, amenajarea râului Arieș și a afluenților acestuia.”

Mai multe detalii despre ce a declarat ministrul Ioan Deneș puteti asculta diseară în emisiunea „La ordinea zilei” de la radio HIT Fm Alba regional, pe frecvențele 88.6 și 94.3 în Munții Apuseni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...