Actualitate, Diverse, Stiri

Mike Godoroja & Blue Spirit, Magda Puşkaş, Marius Baţu şi Desperado cântă la Festivalul de Folk „Zilele Tineretului” de la Cugir

În perioada 2-3 mai 2015 pe Râul Mare, la Cabana Mistreţu, va avea loc evenimentele din cadrul Festivalului de Folk „Zilele Tineretului”, un eveniment organizat de Primăria Oraşului Cugir şi Casa de Cultură Cugir.

Anul trecut festivalul a fost organizat în faţa Casei de Cultură în ideea de a-l face mai accesibil majorităţii cetăţenilor, dar s-a constatat că publicul a fost acelaşi, atât din punct de vedere numeric, cât şi al structurii sale.

Pe scenă vor veni artişti şi trupe folk cunoscuţi pe plan naţional: Magda Puşkaş şi prietenii, Mike Godoroja & Blue Spirit, Marius Baţu şi Desperado. Pe lângă aceste nume cunoscute ale muzicii folk, vor veni în faţa publicului şi trupe locale: Cercul de Canto, Vali Iloae, Vasile Palfi, Grupul Aprentis, Star Dust, Millenium C, Amurg, Serenity și artisti invitați Adriana Andreica, Day One, Padre si Grupul Cetate, Arpi&Zip Band.

Cei care doresc să se bucure de această sărbătoare câmpenească, pot urca spre Cabana Mistreţu cu mijloacele de trasnport în comun puse la dispoziţie de către organizatori, care vor circula din oră în oră, pe ruta stația Colegiului Național „David Prodan” – Cabana Mistreţu, începând cu ora 15.00.

Foto: Mike Godoroja la Alba Iulia, 2012

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...