Sport

Mihai Manea, antrenor-coordonator la CSM Unirea Alba Iulia

Antrenorul de fotbal Mihai Manea s-a alăturat, vineri, Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. El va ocupa funcția de coordonator al tuturor grupelor de juniori dar și cea de antrenor.

”De la această colaborare ne dorim performanță și să punem bazele unui lucru bine făcut și de durată. Despre sportivi, statisticile spun multe lucruri. Mihai Manea a jucat peste 400 de meciuri în cupa și campionatele României în care a înscris peste 50 de goluri. De asemenea, a marcat 49 de goluri în cele peste 130 meciuri pentru echipele din străinătate la care a jucat. Foarte importanți sunt cei 10 ani de antrenorat la nivel de seniori și juniori.

În spatele acestor cifre, poate prea seci câteodată, stau ani de muncă, pasiune, seriozitate, dedicare. De aceste calități avem nevoie pentru a face din CSM Unirea Alba Iulia un club de elită al municipiului.Succes, Mihai Manea! Succes echipei de antrenori și conducători ai clubului!”, a transmis Marius Filimon, viceprimar al municipiului Alba Iulia.

The post Mihai Manea, antrenor-coordonator la CSM Unirea Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Antrenorul de fotbal Mihai Manea s-a alăturat, vineri, Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. El va ocupa funcția de coordonator al tuturor…
The post Mihai Manea, antrenor-coordonator la CSM Unirea Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...