Actualitate, Sport

MIHAI DĂSCĂLESCU UNIREA ALBA IULIA: Clubul a fost afiliat definitiv la FRF

Preşedintele echipei de fotbal Unirea Alba Iulia a declarat astăzi că începând din 30 martie clubul a fost afiliat definitiv la Federaţia Română de Fotbal iar în curând administraţia locală şi judeţeană ar putea sprijini din nou clubul.

„Zilele trecute am discutat cu viceprimarul Gabriel Pleşa pe această temă. Se doreşte o implicarea a autorităţilor locale, dar trebuie să mai avem răbdare. Sperăm ca, în curând să ni se alăture şi Consiliul Judeţean Alba, să ne sprijine în aceeaşi proporţie ca şi Primăria”, a conchis Mihai Dăscălescu, antrenorul formaţiei albaiuliene.

O veste bună pentru unirişti este că şi galeria a revenit lângă echipă, susţinându-i pe unirişti în primele două etape din retur, şi speră la reînvierea performanţelor pe Cetate. „Am revenit lângă fotbal pentru că există încredere în acest proiect. Ţintim să ajungem cât mai sus, în ligile naţionale. O să fim alături de echipă, ca şi de întregul sport din Alba Iulia”, a spus Alex, reprezentantul fanilor unirişti.

Trebuie spus că FC Unirea Alba Iulia, echipa fanion a judeţului a dispărut în 2013 iar AFC Unirea 1924 Alba Iulia, echipă înfiinţată în vara trecută este lider în Seria a 2-a a Ligii a V-a, cu 15 victorii din tot atâtea meciuri.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...