Cultura, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Miercuri, 4 decembrie, reprezentație de excepție a actorului Horațiu Mălăele pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Miercuri, 4 decembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor actorul  Horațiu Mălăele va prezenta publicului albaiulian spectacolul „Sunt un orb”, un show de improvizație excepțional.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.
Convins că râsul va mântui, spectacolul „Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar si proză scurtă. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele.


Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“. 

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro și offline, la Casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

https://www.iabilet.ro/site/event/44237/

https://www.facebook.com/events/321235345427985/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...