Social, Stiri

Miercuri, 3 octombrie începe o nouă ediție a Loteriei Vizelor

Departamentul de Stat a SUA a anunțat că între 3 octombrie și 6 noiembrie a.c., vor avea loc înregistrările pentru programul Loteria Vizelor 2019. Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe miercuri 3 octombrie 2018 la 19:00 (ora României) şi va rămâne disponibilă până marţi 6 noiembrie 2018 la 19:00 (ora României).

Pentru anul fiscal 2020, vor fi disponibile 50.000 de vize DV („diversity visas”). Nu se percepe nicio taxă de înregistrare în programul DV. Câştigătorii vor fi anunţaţi începând cu 7 mai 2019.

Pentru a participa în programul din acest an, aplicanţii trebuie să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare, unde vor găsi formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete. Participanţii trebuie să transmită o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni. Participanţii care vor folosi fotografii transmise în programul anterior (DV-2019) vor fi descalificaţi automat. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari. Nu există nicio taxă pentru transmiterea unei înregistrări electronice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...