Actualitate, Social

Miercuri, 25 septembrie – ședință ordinară a CJ Alba

CJ-Alba-358Miercuri, 25 septembrie are loc şedinţa ordinară a Consiliul Judeţean Alba începând cu ora 11.00 în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor la nivelul judeţului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea activităţilor cu care va fi implicat Judeţul Alba în managementul şi implementarea Proiectului „Îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă în zone greu accesibile” şi a cheltuielilor legate de proiect.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pe anul 2014 pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Alba şi instituţiile publice din subordine.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor acte adiţionale la convenţii de cooperare încheiate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba cu furnizori de servicii sociale acreditaţi.

8. Proiect de hotărâre privind concesionarea, prin atribuire directă, a drumurilor judeţene şi a serviciilor de administrare şi întreţinere curentă a acestora pe timp de iarnă.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentarii cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Hotărârii nr. 223/2012 privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arenda în anul 2013.

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului propriu al Judeţului Alba şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013.

12. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii nr. 33/25.02.2013 privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local, în anul 2013.

13. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...