Actualitate, Politica

Miercuri 13 mai, Mircea Diaconu vă invită la o cafea, un an după…

La împlinirea unui an de la campania pentru Parlamentul European, Mircea Diaconu va face din nou ocolul României, așa cum le-a promis simpatizanților și susținătorilor săi, la bordul aceluiași autoturism ARO-10 galben, revenind în municipiul Alba Iulia, la Hotelul Cetate, miercuri, 13 mai, ora 10.00.

Mircea Diaconu îi invită la întâlniri pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască.

Participanţii vor avea posibilitatea să afle informaţii despre activitatea de până acum și despre proiectele de viitor ale europarlamentarului în forul legislativ european, vor asculta povești inedite de la Bruxelles și Strasbourg, vor afla răspunsuri la întrebări care-i preocupă şi îşi vor putea împărtăşi preocupările şi proiectele. Şi toate acestea la o cafea.

Acum exact un an, în mai 2014, Mircea Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km și întâlnindu-se cu simpatizanți din 60 de orașe. La alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide și 8 candidați independenți înscriși în cursă, obținând 379.582 voturi, ceea ce a reprezentat 6,81% dintre voturile valabil exprimate.

În Parlamentul European Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură şi Educație (CULT) și este membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...