Actualitate, Social, Stirea Zilei, Stiri

Micile afaceri din Parcului Unirii, afectate de lucrările de reabilitare

Lucrările de reabilitare ale Parcului Unirii afectează comercianții care aveau puncte de vânzare în interiorul acestui obiectiv important al orașului Alba Iulia. Majoritatea tarabelor amplasate în interiorul parcului beneficiau de traficul intens de acolo și implicit de mulți clienți, dar odată cu demararea lucrărilor de reabilitare a spațiului de recreere, comercianții au fost nevoiți să se mute. Am discutat cu puținii vânzători care mai activează în apropierea gardurilor care restrictioneaza accesul în parc (comercianți de înghețată și băuturi răcoritoare) și aceștia mi-au mărturisit că de când a început reabilitarea, vânzările le-au scăzut semnificativ față de celelalte luni din această vară sau față de aceeași perioadă a anului trecut.

„- Da domnule! Oamenii nu mai cumpără cum cumpărau până nu a început șantierul aici. Noroc cu turiștii care mai trec, că fără ei nu știu ce ne făceam. Albaiulienii care veneau să se plimbe sau să stea pe bănci în parc nu mai vin că nu mai au unde și e normal că nu mai vindem cum vindeam! Dar nu aveam ce să facem, asta e situația și trebuie să ne adaptăm. Mergem înainte!” mi-a declarat un comerciant.

Comercianții s-au arătat resemnați în fața acestei situații și speră că afacerile le vor merge mai bine în parcul reabilitat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 august 2018

About Author

Adrian Contor


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...