Actualitate, Stirea Zilei

Michele Sabban prezentă la Alba Iulia la sesiunea de prezentare a Programului Eurodyssee

01.Sabban, Rui Bettencourt, Roman

Luni, 3 martie, la Alba Iulia are loc o sesiune de prezentare a programului de mobilitate pentru tineri Eurodyssee.

La eveniment participă circa 20 de reprezentanţi ai judeţe din România. Judeţul Alba este reprezentat de Florin Roman, vicepreşedinte al CJ Alba.

Invitaţi speciali sunt Michele Sabban – preşedintele Eurodyssee şi portughezul Rui Bettencourt – secretarul general al Eurodyssee, Brigitte Field – responsabil Eurodyssee în regiunea Ile-de-France.

Conform organizatorilor evenimentului de la Alba Iulia, Eurodyssey este un program de schimb al Adunării Regiunilor Europene (ARE) care permite tinerilor, cu vârste între 18 şi 30 de ani, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să beneficieze de un stagiu profesional în străinătate pentru o perioadă de 3 până la 7 luni.

Obiectivul programului este acela de a le oferi tinerilor o experienţă profesională şi totodată, de a le da șansa să învețe sau să își perfecționeze o limbă străină.

Regiunea Ile de France are drept capitală Parisul și concentrează aproape 12 milioane de locuitori (19% din populația franceză), fiind un adevărat plămân economic al țării, ce realizează 28% din PIB-ul Franței și are o rată de 82% din populația activă ocupată în sectorul serviciilor. Este, totodată, una dintre primele regiuni științifice și tehnologice ale lumii, ce reunește circa 40% din cercetătorii francezi – după cum spun organizatorii sesiunii de la Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...