Actualitate, Stirea Zilei

METEO: Ger de crapă pietrele în Alba

În data de 30 decembrie 2014 a fost emisă de către Administaţia Naţională de Meteorologie o informare meteorologică cu următorul conţinut:
”În intervalul 30 decembrie 2014, ora 20.00 – 02 ianuarie 2015, ora 10.00, în judeţul Alba vremea ca fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor. Temperaturile minime vor cobori frecvent sub – 15 grade, iar izolat chiar sub – 25 grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative si se vor incadra in general , intre -10 si 0 grade.”
Ca urmare a informarii meteorologice, a Dispoziției Departamentului pentru Situații de Urgență și a Dispoziției comune, privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase specifice perioadei de iarnă, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a fost convocat în ședință extraordinară, în cadrul căreia au fost stabilite măsuri și sarcini pentru autoritățile publice județene și locale si pentru serviciile publice deconcentrate și descentralizate de la nivelul județului Alba, cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență specifice sezonului de iarnă.
Discuțiile s-au axat în special, pe măsurile și acțiunile necesare asigurării unui răspuns eficient pentru protejarea vieții pe timpul temperaturilor scazute.
Pentru depistarea la timp şi luarea măsurilor imediate, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Unirea” al judetului Alba, roagă cetățenii care au cunoștință despre persoane fără adăpost, persoane izolate, vârstnice sau bolnave sau persoane care locuiesc in spatii fara incalzire, care pot fi puse în pericol de temperaturile foarte scăzute, să anunţe imediat autoritatiile locale şi prin numărul unic de urgenta 112, I.S.U. Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...