Actualitate

Mesajul şefului IPJ Alba cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Inspectorul şef al IPJ Alba, chestorul principal, Nicolae Căbulea a ţinut să le transmită un mesaj colegilor poliţişti cu ocazia Zilei Poliţiei Române ce se sărbătoreşte pe 25 martie.

„Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne. Sunt 193 de ani de tradiţie şi continuitate a activităţii Poliţiei Române în slujba cetăţenilor.
Noi, poliţiştii avem o misiune nobilă şi dificilă, aceea de asigurare a liniştii publice şi siguranţei cetăţenilor. Realităţile lumii moderne impun Poliţiei şi poliţistului de astăzi o implicare totală în activitatea de apărare a statului de drept şi o deplină asumare a rolului pe care îl au în comunităţile locale.
La ceas aniversar, privind retrospectiv rezultatele poliţiei din județul Alba, apreciez că poliţiştii din judeţul nostru şi-au îndeplinit misiunea ce le-a fost încredinţată de societate, cu profesionalism, dăruire şi onestitate. Evoluţiile pozitive înregistrate în ultimii ani în ceea ce priveşte siguranţa publică nu ar fi fost posibile fără pasiunea, devotamentul şi sacrificiul poliţiştilor şi personalului contractul, din structurile operative şi neoperative, din mediul urban şi rural.
Stimaţi colegi, vă cer să fiţi la fel de prompţi în protejarea cetăţenilor, a vieţii, sănătăţii şi a bunurilor acestora şi să nu vă abateţi de la principiul central ce vă călăuzeşte activitatea: LEGEA!
Tuturor vă urez sănătate, fericire şi mult noroc, iar familiilor dumneavoastră transmit aleasa consideraţie şi mulţumiri pentru sprijinul şi înţelegerea acordate.
Reprezentanţilor autorităţilor locale, partenerilor, colaboratorilor şi cetăţenilor din judeţul nostru, le mulţumesc pentru încrederea acordată şi îi asigur că vom face tot ce ne stă în putere pentru ca noi toţi să trăim o viaţă cât mai liniştită.
La mulţi ani! ”
ŞEFUL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN ALBA
Chestor principal de poliţie
IOAN-NICOLAE CĂBULEA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...