Anunturi Publice

Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui!

Cu ocazia sărbătorii Paștelui, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a ținut să transmită un mesaj pentru albaiulienii de confesiune romano-catolică.

”Cristos a înviat pentru fiecare dintre noi, indiferent de confesiune și de data în care sărbătorim acest adevăr pe care se fundamentează întreg creștinismul! A înviat și învie în fiecare zi în care alegem să îi urmăm exemplul de jertfă și iubire. Tuturor albaiulienilor care sărbătoresc duminică Învierea Domnului, le doresc un Paște binecuvântat! Bucuria, armonia, comuniunea, înțelepciunea, toate darurile acestei sărbători să vă umple sufletul și casa, și să rămână cu voi peste an! Paște fericit tuturor creștinilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din Alba Iulia! Cristos a înviat!”

https://fb.watch/cuiIxWD_ls/

The post Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui! appeared first on albapesurse.

Cu ocazia sărbătorii Paștelui, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a ținut să transmită un mesaj pentru albaiulienii de confesiune romano-catolică. ”Cristos a înviat pentru fiecare dintre noi, indiferent de confesiune și de data în…
The post Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...