Anunturi Publice

Mesajul DSP Alba cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății: ”Doar cu încredere, speranță și recunoștință reciprocă putem izbândi”

dspdsp

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua Mondială a Sănătății, marcată simbolic la data de 7 aprilie, ne găsește în acest an în plin ”război” cu virusul Sars-Cov-2, un ”război” greu, cu multe victime, dar din care cu siguranță vom ieși învingători. Contextul în care sărbătorim în acest an Ziua Mondială a Sănătății ne face să ne dăm seama și mai bine decât altă dată cât de importanți sunt oamenii care stau în ”tranșee”: medici, asistenți medicali, asistenți comunitari și școlari, infirmiere, personal din centrele de vaccinare.

”Cu siguranță este o perioadă grea pentru toată lumea dar cu încredere, speranță și recunoștință reciprocă putem izbândi. Suntem în punctul în care cred că putem spune <<mult a fost, puțin a mai rămas>>. Ziua Mondială a Sănătății îmi oferă cel mai bun prilej să le mulțumesc sincer tuturor celor din linia întâi, tuturor celor care au înțeles să-și sacrifice timpul liber și uneori chiar propria sănătate pentru a veni în sprijinul semenilor lor”, Alexandru SINEA, director executiv DSP Alba.

Ziua Mondială a Sănătății este o zi globală de conștientizare a sănătății marcată în fiecare an la 7 aprilie, sub egida Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a găzduit, în 1948, prima întrunire la nivel mondial dedicată sănătăţii, în cadrul căreia s-a hotărât aniversarea la 7 aprilie a Zilei mondiale a sănătăţii. Ziua mondială a sănătăţii, marcată pentru prima dată în 1950, reprezintă un prilej pentru Organizația Mondială a Sănătății de a aduce în prim-plan subiecte specifice de sănătate care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. În anul 2021, Ziua Mondială a Sănătății promovează mesajul ”Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă. Fără inechitate în sănătate”.

Biroul de Presă al DSP Alba

The post Mesajul DSP Alba cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății: ”Doar cu încredere, speranță și recunoștință reciprocă putem izbândi” appeared first on albapesurse.

COMUNICAT DE PRESĂ Ziua Mondială a Sănătății, marcată simbolic la data de 7 aprilie, ne găsește în acest an în plin ”război”…
The post Mesajul DSP Alba cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății: ”Doar cu încredere, speranță și recunoștință reciprocă putem izbândi” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...