Actualitate, Social, Stiri

Mersul trenurilor pe ruta Simeria-Teiuş a fost modificat

foto: cristv.ro
foto: cristv.ro

Din 1 ianuarie 2014, mersul trenurilor, pe ruta Simeria-Teiuş, a fost modificat, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea navetiştilor şi a intervenţiilor prefectului judeţului Alba în vederea susţinerii cauzei zecilor de elevi şi angajaţi, care fac zilnic naveta pe ruta Şibot-Alba Iulia.

La solicitarea a 52 dintre navetiştii care călătoresc pe această rută, Sucursala de Transport Feroviar Călători Braşov a explicat că, după anularea trenurilor pe relaţia Deva-Cluj Napoca-Deva şi introducerea unui tren pe relaţia Şibot-Teiuş, al cărui orar nu corespundea nevoilor navetiştilor, dar a cărui modificare nu era posibilă pentru că impunea şi alte schimbări în circulaţia trenurilor, a fost pus la dispoziţia publicului navetist trenul R2302 pe relaţia Simeria-Teiuş, cu sosire în Alba Iulia la ora 06:19.

În condiţiile în care ora de sosire a trenului în Alba Iulia îi obliga pe navetişti la un program foarte matinal şi având în vedere că elevii încep orele de curs abia la ora 08:00, prefectul Gheorghe Feneşer a solicitat schimbarea orelor de circulaţie a trenului, pentru ca acesta să nu sosească prea devreme în Alba Iulia.

Am obţinut modificarea orei de sosire a trenului în Alba Iulia, de la ora 06:19 la ora 06:57, pentru ca elevii să nu fie nevoiţi să ajungă prea devreme în Alba Iulia, dat fiind faptul că încep cursurile la ora 08:00. Adaptarea orelor de circulaţie a trenului era necesară în special pentru elevii navetişti, care trebuiau să se trezească foarte de dimineaţă şi ajungeau în oraş cu mai bine de o oră şi jumătate înainte de începerea cursurilor. Prin modificarea în acest fel a mersului trenurilor, problemele tuturor navetiştilor de pe relaţia Şibot-Alba Iulia au fost rezolvate”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 ianuarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...