Actualitate, Social, Stiri

Mersul trenurilor pe ruta Simeria-Teiuş a fost modificat

foto: cristv.ro
foto: cristv.ro

Din 1 ianuarie 2014, mersul trenurilor, pe ruta Simeria-Teiuş, a fost modificat, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea navetiştilor şi a intervenţiilor prefectului judeţului Alba în vederea susţinerii cauzei zecilor de elevi şi angajaţi, care fac zilnic naveta pe ruta Şibot-Alba Iulia.

La solicitarea a 52 dintre navetiştii care călătoresc pe această rută, Sucursala de Transport Feroviar Călători Braşov a explicat că, după anularea trenurilor pe relaţia Deva-Cluj Napoca-Deva şi introducerea unui tren pe relaţia Şibot-Teiuş, al cărui orar nu corespundea nevoilor navetiştilor, dar a cărui modificare nu era posibilă pentru că impunea şi alte schimbări în circulaţia trenurilor, a fost pus la dispoziţia publicului navetist trenul R2302 pe relaţia Simeria-Teiuş, cu sosire în Alba Iulia la ora 06:19.

În condiţiile în care ora de sosire a trenului în Alba Iulia îi obliga pe navetişti la un program foarte matinal şi având în vedere că elevii încep orele de curs abia la ora 08:00, prefectul Gheorghe Feneşer a solicitat schimbarea orelor de circulaţie a trenului, pentru ca acesta să nu sosească prea devreme în Alba Iulia.

Am obţinut modificarea orei de sosire a trenului în Alba Iulia, de la ora 06:19 la ora 06:57, pentru ca elevii să nu fie nevoiţi să ajungă prea devreme în Alba Iulia, dat fiind faptul că încep cursurile la ora 08:00. Adaptarea orelor de circulaţie a trenului era necesară în special pentru elevii navetişti, care trebuiau să se trezească foarte de dimineaţă şi ajungeau în oraş cu mai bine de o oră şi jumătate înainte de începerea cursurilor. Prin modificarea în acest fel a mersului trenurilor, problemele tuturor navetiştilor de pe relaţia Şibot-Alba Iulia au fost rezolvate”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 ianuarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...