Actualitate, Stiri

Meditații gratuite pentru elevii din Alba Iulia asigurate de liberali

foto; verticalonline.ro
foto; verticalonline.ro

Şi în acest an liberalii albaiulieni vin în sprijinul elevilor care au nevoie de pregătire suplimentară la anumite materii necesare la examenele de Bacalaureat sau de la finalul clasei a VIII-a. În primul rând sunt vizaţi elevii din familii cu venituri reduse sau elelvii care din diverse motive nu au asimlilat la clasă materiile respective.

„Rezultatele obținute la simularea Evaluării Naţionale desfășurate la începutul acestei luni nu sunt dintre cele mai îmbucurătoare. Cei mai mulţi elevi nu au luat în serios acest examen” – aprecizat prof. Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba.

Și în acest al doilea semestru prioritate vor avea elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a. Se vor face meditaţii la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, istorie, geografie, fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie (atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu). Orele de pregătire se desfășoară, în general, după ora 15.00, fiind susținute de cadre didactice performante de la școli din Alba Iulia.

Înscrierile în acest program, se pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28, sau la următoarele numere de telefon: 0258.810911, 0758.420545, 0748.692837 sau 0752.198517.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...