Sport

Medalii de argint și bronz obținute de CS Unirea Alba Iulia la un turneu internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina

Cetean Eduardo și Galea Mario, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la categoria de vârstă cadeți a turneului internațional de Taekwondo – Bosnia OPEN, desfășurat în perioada 15-16 noiembrie la Sarajevo, Bosnia-Herțegovina.

În urma acestor medalii sportivii noștri acumulează puncte în ranking-ul mondial, iar acestea contează pentru calificarea directă la Campionatul Mondial și Campionatul European de Taekwondo.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Bosnia OPEN, categoria de vârstă cadeți:

Cetean Eduardo (categoria de greutate -41 de kilograme) – locul 2;

Galea Mario (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 3;

Boloage Alecsandru (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 5 (a luptat în optimi cu sportivul care a câștigat turneul la categoria sa).

”Sportivii noștri, pregătiți de antrenorul Alin Moldovan, au obținut rezultate excepționale la un turneu internațional care a atras luptători valoroși din mai multe țări. Felicit întreaga echipă a CS Unirea Alba Iulia pentru performanțele deosebite”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

CS Unirea Alba Iulia

The post Medalii de argint și bronz obținute de CS Unirea Alba Iulia la un turneu internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina appeared first on albapesurse.

Cetean Eduardo și Galea Mario, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la categoria de…
The post Medalii de argint și bronz obținute de CS Unirea Alba Iulia la un turneu internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 noiembrie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...