Actualitate

Medalii de argint și bronz la pentru judocanii albaiulieni la Cupa Europeană pentru juniori

 348 Vizualizări

Cupa Europeană de Judo pentru Juniori a avut loc în perioada 18-19 martie în Bosnia și Herțegovina, la Sarajevo.

Sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj), Laura Bogdan a concurat la categoria de greutate 48 de kilograme, a câștigat 3 meciuri, însă nu a reușit să se impună în finală, clasându-se pe a doua treaptă a podiumului.

De asemenea sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești), dar și elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate 90 de kilograme. A câștigat 4 dispute, a pierdut una, iar la final s-a poziționat pe locul trei.

La această competiție au concurat sportivi din peste 10 țări.

Judocanii CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu.

„Aceste două medalii, de argint și bronz, obținute pe plan internațional, înseamnă mult pentru CS Unirea Alba Iulia. Munca sportivilor și antrenorilor beneficiază de recunoaștere internațională. Felicitări și mult succes în continuare”, a declarat Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Citește și:

The post Medalii de argint și bronz la pentru judocanii albaiulieni la Cupa Europeană pentru juniori appeared first on albapesurse. 348 Vizualizări Cupa Europeană de Judo pentru Juniori a avut loc în perioada 18-19 martie în Bosnia și Herțegovina, la Sarajevo. Sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj), Laura Bogdan a concurat la categoria de greutate 48 de kilograme, a câștigat 3 meciuri, însă nu a reușit să se impună în finală,
The post Medalii de argint și bronz la pentru judocanii albaiulieni la Cupa Europeană pentru juniori appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 martie 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...