Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Mașină abandonată de aproape un an langă blocul M5

După cum bine știm, la începutul acestui an Primăria Municipiului Alba Iulia a semnat cu o firmă privată contractul de ridicare a automobilelor staționate neregulamentar. Ei bine, în lunile care au urmat au fost câteva cazuri de ridicări de mașini care s-au lăsat cu scandal, cu amenzi și taxe de recuperare a automobilelor ridicate. Dar iată că sunt și unele mașini ” imune” la această situație și care stau, bine mersi, de luni bune pe domeniul public fără a fi relocate.

În spatele blocului M5 de pe bulevardul 1 Decembrie oricine poate observa o Dacie albă, cu număr de înmatriculare emis în județul Covasna care a devenit, printre altele, un fel de panou de somații și amenzi din partea Poliției Locale Alba Iulia. Singura somație lizibilă (mai este una mai veche, dar care a devenit de necitit în urma intemperiilor) de pe această mașină este datată 22 februarie 2018 și pe aceasta scrie destul de clar că în cazul în care proprietarul nu își ia mașina în termen de 10 zile de la data avertismentului, acesta va suporta amenda contravențională cuprinsă între 1000 și 2000 de lei, iar vehiculul va fi ridicat de municipalitate. Putem fi cu toți de acord că au trecut ceva mai bine de 10 zile din 22 februarie și iată că Dacia cu numere de Covasna rezistă stoic în același loc, devenind între timp și un fel de coș de gunoi ad-hod (vezi foto).

Sperăm că în cel mai scurt timp organele abilitate își vor face treaba și vor elibera zona de acest element inestetic și insalubru și vor aplica legea și în cazul altor mașini aflate în aceeași situație. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 august 2018

About Author

Adrian Contor


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...