Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Marysan Style te invită să participi la tombola primăverii

Marysan Style întâmpină primăvara 2019 așa cum se cuvine, mai exact organizează o tombolă pentru clienții fideli pe care îi răsplătește cu premii substanțiale.

Așadar, clienții care vin în magazinul Marysan Style din Alba Iulia (bulevardul Revoluției, lângă intresecția cu Vasile Goldiș) și achiziționează produse de minim 100 RON, vor primi un talon la tombola primăverii care va avea următoarele premii:

Premiul 1 – o mobilă de sufragerie

Premiul 2 – un aranjament perdea și draperie pentru sufragerie

Premiul 3 – o lenjerie pentru pat

Marysan Style comercializează mobilier la comandă și decorațiuni interioare în tot județul Alba.

Alegerea mobilierului pentru amenajarea casei este una dintre cele mai dificile aspecte de care va trebui să te ocupi atunci când vrei să-ți faci o locuință de vis! De multe ori, mobilierul din magazin nu are dimensiuni potrivite casei tale, este prea scump sau, pur și simplu, nu este pe gustul tău! O soluție este mobilierul la comandă, însă trebuie să știi că ai nevoie de o firmă specializată și de un proiectant profesionist înainte să te apuci de treabă! Marysan Style vă oferă gratuit proiectarea mobilierului la orice comandă mai mare de 5000 RON.

La fel ca și în cazul mobilierului la comandă, Marysan Style oferă gratuit clienților proiectarea decorațiunilor interioare pentru comenzi de minim 1500 RON.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...