ALBA ALBA
Stiri Sebes

Marți, ședință extraordinară a Consiliului Local Sebeș

Marți, 9 octombrie, de la ora 16, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Sebeș va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local Sebeș.

Vă prezentăm ordinea de zi a acestei ședințe:

-Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului burselor care se acordă elevilor din învăţământul preuniversitar de stat aferente anului şcolar 2018 – 2019.

-Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de burse aferent semestrului I al anului școlar 2018 – 2019 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat.

-Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbului unor loturi de teren situate în zona Sirinii Lancrămului, între Municipiul Sebeș si dl. Macarie Vasile si d-na. Macarie Emilia.

-Proiect de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz și servitute către Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA, asupra unui teren necesar amplasării unui post de transformare în anvelopă și rețele electrice subterane de racord.

-Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului a următoarelor activități :,,Măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea căilor publice,, și ,,Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

-Proiect de hotărâre privind completarea si modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș, aprobat prin HCL 127/2017.

-Proiect de hotărâre privind radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebeș a unor mijloace fixe ca urmare a vânzării acestora.

-Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Sebeş, ca urmare a schimbului de teren efectuat în baza Contractului de schimb având încheiere de autentificare nr. 2255/05.09.2018.

-Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de parcelare a imobilului teren, situat administrativ în Sebeş, Cartier Lucian Blaga, înscris în CF nr. 84967 Sebeş, și alipirea celor trei parcele.

-Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor situate administrativ în extravilanul UAT a Municipiului Sebeș, jud. Alba.

-Proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Liceului cu Program Sportiv Sebeș a suprafeței de 1.008,00 mp din mijlocul fix ,, Teren aferent Școala Generală nr. 3 Sebeș – corpuri de clădire A,B,C,D,E și terenuri de fotbal din exteriorul zidului cetății,, nr. inventar 80023 și darea în administrare către Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș .

Distribuie Acum

8 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...