RADIO ALBA
Actualitate

Marți, seară cu ghinion pentru un hoț de telefoane și un tânăr nervos

broken_glass_15684000Marți seara, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că dintr-o sală de jocuri de noroc situată pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, a fost sustras un telefon mobil.
La faţa locului s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar cu ajutorul semnalmentelor furnizate de victimă, în scurt timp, s-a reușit identificarea principalului suspect de comiterea furtului, C.D.G., de 21 de ani, din Alba Iulia, care, profitând de neatenția victimei i-a sustras telefonul mobil, bun în valoare de 300 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei iar pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
În seara aceleiaşi zile, ora 23,10, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că un bărbat a spart două geamuri încorporate în ușa de acces al unui atelier precum şi vitrina unui magazin, situate pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia.
În zonă s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică şi a reușit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea faptelor, D.V., de 22 de ani, din Alba Iulia. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.
Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2.000 de lei.

Distribuie Acum

11 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...