RADIO ALBA
Actualitate

Marți este sistat gazul în Blaj, Tiur și Petrisat

razboiul-dintre-rusia-si-ucraina-a-provocat-o-criza-a-gazelor-care-va-afecta-tarile-din-europa-de-est-ce-se-intampla-cu-romania-234741Pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marţi, 3 decembrie a.c., începând cu ora 08.00, în toată localitatea Blaj, precum şi în localităţile Tiur şi Petrisat din judeţul Alba.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

Distribuie Acum

3 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...