Actualitate

Marius Hațegan: În 2021 Consiliul Județean Alba va continua investiții importante în materie de drumuri și sănătate (audio)

În anul 2021 vom continua investiții importante în materie de drumuri și sănătate, a anunțat Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

”Categoric, vom continua investițiile pe care le avem în derulare în acest monent, și aici vorbesc în principal de zona de infrastructură, unde vom continua lucrările pe drumuri. Sigur că vom continua lucrările pe DJ 107 I Transalpina de Apuseni, un drum despre care am tot vorbit… Vom avea în acest an la finanțare un alt drum foarte important, tot în zona de munte, DJ 750 C, drumul care leagă Sălciua de Valea Mănăstirii și ajunge până la drumul național, la Teiuș. Sunt vreo 40 de kilometri, iarăși o investiție extrem de importantă.

Tot când vorbim de partea de investiții, trebuie să știți că avem investiții foarte mari și pe zona de sănătate, fiind vorba în special de Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia”, a precizat Marius Hațegan. (AUDIO mai jos:)

The post Marius Hațegan: În 2021 Consiliul Județean Alba va continua investiții importante în materie de drumuri și sănătate (audio) appeared first on albapesurse.

În anul 2021 vom continua investiții importante în materie de drumuri și sănătate, a anunțat Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba….
The post Marius Hațegan: În 2021 Consiliul Județean Alba va continua investiții importante în materie de drumuri și sănătate (audio) appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...