Locale, Stiri

Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu:”Am reușit să nu ratez în ultimii 20 de ani finanțările care s-au pliat pe interesul comunei”

Vineri, 4 septembrie, invitatul emsiunii ”La ordinea zilei” de la radio HIT FM Alba a fost Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu. Unul dintre subiectele dezbătute cu moderatorul a fost cel al atragerii de fonduri europene pentru comuna Pianu, una dintre fruntașele din acest domeniu la nivel județean.

”Am reușit să nu ratez în ultimii 20 de ani finanțările nerambursabile care s-au pliat pe interesul comunei. Dacă nu ar fi existat aceste finanțări probabil nu mai eram primar. Comuna Pianu este o comună cu venituri reduse. Această situația nu s-a schimbat și nu se va schimbat. Am fost nevoit să mă axez pe acest fel de finațare deoarece investitorii se ndreaptă cu preponderență spre zonele urbane. Eu am avut încredere încă de la preaderarea la UE că putem atrage fonduri cu ajutorul cărora să dezvoltăm comuna. Pe piața românească sunt și alte feluri de fonduri, fonduri guvernametale și ne-guvernamentale pe care le-am accesat. Trebuie să precizez că nu aș fi reușit să atrag fondurile europene și din țară fără ajutorul decizisv al echipei mele din cadrul primăriei, un grup de oameni foarte competenți și care au lucrat din greu pentru a face proiecte bune, care au fost aprobate și care ne-au adus banii atâtâ de necesari.” a declarat Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 septembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...