Actualitate, Interviuri, Locale, Stiri, Stiri Foto, Stiri Sebes

Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu: ”Am implementat proiecte europene de ordinul zecilor de milioane de euro”

Recent, cu ocazia unui interviu care a avut loc în cadrul emisiunii ”La ordinea zilei” de la Hit FM Alba, 88,6 FM, singurul radio Regional din județul Alba, primarul comunei Pianu, Marin Ioan Petruse a ținut să facă mai multe precizări referitoare la investițiile care au loc în comuna pe care o gospodărește.

”Inundațiile care au avut loc acum câteva săptămâni nu mi-au dat planurile peste cap în ceea ce privește investițiile pentru comună. Nu ne permitem să ni se întâmple așa ceva. Toate investițiile din Pianu din ultimii 20 de ani au fost făcute pe fonduri guvernamentale, pe fonduri europene și extracomunitare. La aceste investiții avem termene, angajamente care, indiferent de vreme trebuie să ni le îndeplinim. Pot să vă spun că am pierdut șirul proiectelor europene pe care le-am implentat până acum. Am implementat proiecte europene de ordinul zecilor de milioane de euro. Multe zeci de milioane de euro. Am modernizat, străduțe, drumuri comunale, forestiere, am inaugurat o grădiniță, o să semnăm contractul de reabilitare a unui cămin cultural, avem contracte de execuție pentru două locuri de joacă pentru copii, pentru un teren de sport sintetic, continuăm lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, avem studii de fezabilitate pentru rețeaua de gaze naturale.” a declarat Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2019

About Author

administrator


2 COMMENTS ON THIS POST To “Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu: ”Am implementat proiecte europene de ordinul zecilor de milioane de euro””

  1. Cel mai Mare Mincinos. In comună nu se vede nimic. Chiar nu îi e Rușine ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...