Cultura, Evenimente, Locale, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

”Marea unire a creativilor” se încheie în weekend la Alba Iulia

În zilele de 10 și 11 noiembrie, în epilogul evenimentului cultural-artistic întitulat ”Marea unire a creativilor”, 70 de elevi și studenți participanți la cele cinci sesiuni de workshop-uri ale manifestării, vor organiza un Mini festival în Cetatea Alba Carolina (Caponiera Apor, în spatele Palatului Apor). La festival sunt așteptați toți cei care doresc să vadă cum arată primul festival organizat integral de tineri chiar în Cetatea Alba Carolina. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe bază de înscriere la adresa salut@cartierulcreativcarolina.ro.

Programul festivalului:

Sâmbătă, 10 noiembrie

19:30 – 24.00: Expoziție de afișe și panouri interactive realizate de participanții la cursul de design grafic

19:30 – 20:30/21:00: Sesiune de pitching pentru participanții la cursul de Storytelling

21:00 ‐ 24:00: Sesiune de DJ-ing pentru participanții la cursul de DJ

21:00 ‐ 24:00: Sesiune de VJ-ing pentru participanții la cursul de video desing/VJ-ing

Duminică, 11 noiembrie

19:00 – 24.00: Expoziție de afișe și panouri interactive realizate de participanții la cursul de design grafic

19:00 – 20:20: Proiecție de scurt metraje Best of Shorts Up (1)

21:00 – 22:20: Proiecție de scurt metraje Best of Shorts Up (2)

22:20: Afte-party

În paralel, tot în perioada 10 – 11 noiembrie, între orele 15 și 19, la Muzeul Principia, în Piața Cetății, va avea loc și Întâlnirea internațională a hub-urilor culturale. Reprezentanții unor hub-uri culturale din Italia, Serbia, Portugalia, Suedia și Estonia vin la Alba Iulia ca să ofere din cunoștințele lor în materie de industrii creative, să supună atenției diferite modele de dezvoltare comunitară prin cultură. Invitaților internaționali li se alătură și specialiști în industrii creative din opt orașe din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț și Timișoara.

BASE din Milano (Italia), KC Lab din Novi Sad (Serbia), Platform for Social Innovation din Aveiro (Portugalia), Lava din Stockholm (Suedia) și Tartu Creative Center din Tartu (Estonia) sunt hub-urile internaționale care vor participa la eveniment.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 noiembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...