Politica

Marcel Ciolacu: Firmele dau faliment pe bandă rulantă, în timp ce Cîţu îi dă în cap lui Năsui cu bâta Corpului de control

psdpsd

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că firmele româneşti vor continua „să dea faliment pe bandă rulantă”, în timp ce în Guvern premierul Florin Cîţu „îi dă în cap” ministrului Economiei cu „bâta” Corpului de control.

„Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenţii poţi avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?! Zero credibilitate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi daţi pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar şi coerent!

Şi pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură! În timp ce în interiorul aceluiaşi Guvern, Cîţu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de control, firmele româneşti vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor îşi vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Premierul Florin Cîţu a precizat, vineri, că, după o discuţie cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 – granturi pentru IMM-uri, a decis că este „imperios” să se facă o investigaţie de către Corpul de control al prim-ministrului. „Vreau să mă asigur că aceşti bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcţie de criteriile obiective prestabilite. În mandatul meu, banul public este folosit eficient şi transparent”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a semnalat, tot vineri, că Măsura 3 de ajutor de stat pentru IMM-uri „nu îşi atinge scopul” pentru care a fost creată, în condiţiile în care peste jumătate dintre firme au aplicat pentru achiziţia de imobile, astfel că Guvernul caută soluţii pentru a îndrepta situaţia.

The post Marcel Ciolacu: Firmele dau faliment pe bandă rulantă, în timp ce Cîţu îi dă în cap lui Năsui cu bâta Corpului de control appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...