Locale, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes

Mandate provizorii de protecție emise de polițiști pentru protejarea victimelor violenței domestice

-La data de 30 ianuarie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Scărişoara au întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin pe protecție provizoriu, faţă de un tânăr de 29 de ani, din comuna Scărişoara, care şi-a agresat bunica.
Bărbatul a fost obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie la mai mult de 100 de metri de bunica sa.

-La data de 31 ianuarie 2019, poliţiştii din Aiud au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare faţă de un bărbat de 42 de ani, din Aiud, care ar fi agresat-o pe fosta sa concubină şi ar fi ameninţat-o cu moartea. În plus, poliţiştii au emis un ordine de protecţie provizoriu faţă de acesta, interzicându-i să se apropie de victima sa.

-La data de 31 ianuarie 2019, poliţiştii din Sebeş au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat de 39 de ani, din Sebeş, care şi-ar fi agresat, ameninţat şi jignit soţia.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie dar şi un ordin de protecţie provizoriu care l-a obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie de soţia sa.


-La data de 31 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat de 31 de ani, din comuna Berghin, care şi-a agresat tatăl vitreg. De altfel, la aceeaşi dată, faţă de acesta a fost luată şi măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru violenţă în familie.
Potrivit ordinului provizoriu de protecţie, bărbatul a fost obligat să părăsească locuinţa comună cu a tatălui vitreg şi îi este interzis să se apropie de acesta.

-La data de 3 februarie 2019, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au intervenit la un scandal în familie ce a avut loc la o locuinţă din comuna Şibot.
Un bărbat de 47 de ani şi-a agresat concubina şi a alungat-o din locuinţă. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, pentru violență în familie şi au emis un ordine de protecţie provizoriu, obligându-l să părăsească locuinţa.
Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 februarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...