Actualitate

Miercuri se vor deschide parcuri de fitness la Aiud și Teiuș

foto: impactingorj.com
foto: impactingorj.com

Mâine, 16 octrombrie, se vor deschide două noi parcuri de fitness în județul Alba – la Aiud și Teiuș – prin programul „Alba Urban” derulat de Consiliul Județean Alba.

Aceste parcuri, destinate mișcării pentru sănătate, sunt dotate fiecare cu câte 10 echipamente de fitness pentru adulți și un echipament adaptat persoanelor cu dizabilități, fiind destinate antrenării mai multor grupe de mușchi.

Scopul realizării parcurilor este acela de a stimula activitățile recreative în aer liber și de a conștientiza cetățenii din mediul urban că mișcarea fizică este parte a unui stil de viață sănătos.

Totodată, programul contribuie la o îmbunătățire a esteticii parcurilor din mediul urban, crescând atractivitatea acestora pentru locuitori.

Anul trecut, prin acest program, au fost deschise astfel de parcuri în alte trei orașe din județul Alba: la Blaj, Cugir și Zlatna, iar în perioada următoare va fi deschis un nou parc la Ocna Mureș.

Pracul de fitness de la Aiud, situat în incinta Parcului Municipal, va fi deschis la ora 12.00, iar parcul de la Teiuș, amplasat în fața Liceului Teoretic din localitate, va fi deschis la ora 14.00.

Accesul în toate aceste parcuri de fitness realizate prin programul „Alba Urban” al Consiliului Județean Alba, precum și folosirea echipamentelor de fitness sunt gratuite.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...