Stiri, Stiri Apuseni, Stiri Blaj

Mai multe contravenții și infracțiuni cu brazi de Crăciun depistate de polițiștii din județ în ultimele trei zile

La data de 21 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în urma unui control pentru prevenirea comercializării ilegale a pomilor de Crăciun într-o piață din municipiu, i-au depistat pe doi bărbați de 37 și 29 de ani, din comuna Avram Iancu, județul Alba, în timp ce dețineau în vederea comercializării 46 de pomi de Crăciun, fără a deține documente de proveniență. 

Bărbații  au fost sancționați contravențional de polițiști, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

În urma unui control în teren, la data de 22 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj – Biroul de Ordine Publica i-au identificat pe trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare 14 pomi de Crăciun în alte locuri decât cele autorizate. Față de aceștia  a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar cei 14 brazi de crăciun, au fost confiscați și predați Ocolului Silvic. 

La data de 20 decembrie 2019, polițiștii din Câmpeni, în urma unui control în teren, au identificat 20 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal și abandonați pe raza comunei Albac.

Pomii de Crăciun au fost predați unui ocol silvic, pentru valorificare, iar polițiștii continuă verificările pentru identificarea persoanelor care i-au tăiat, în mod ilegal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...