Evenimente

Mai bine de trei camioane de deșeuri au fost adunate de la Gârbova de Jos

”Un alt exemplu de „așa NU” vine de la Gârbova de Jos. Anumitor persoane, pentru că nu îi putem numi „cetățeni”, pare să nu le pese de restul cetățenilor. Pare că nu înțeleg că legea interzice să arunci gunoaie pe jos. De fapt, chiar dacă nu ar fi existat o lege în sensul acesta, după primii șapte ani din viața ar fi trebuit să știe că deșeurile se aruncă la coșul de gunoi. Nu pe stradă. Nu în vale. Și cu siguranță nu în pădure”, au transmis, joi după amiază, reprezentanții Primăriei Aiud.

Poliția Locală Aiud a identificat o persoană care a depozitat ilegal deșeuri în zona respectivă iar aceasta a fost sancționată cu amendă. Zona a fost curățată de către angajații SPAPL împreună cu beneficiari ai ajutorului minim garantat, deșeurile fiind depozitate în mod legal.

”Săptămâna aceasta intră în vigoare noua hotărâre a Consiliului Local Aiud, prin care amenzile pentru astfel de fapte cresc până la 1.500 de lei pentru persoane fizice și până la 2500 de lei pentru persoane juridice. Și nu vom fi iertători în aplicarea legii, pe principiul: „Nu ai bani să plătești amenda? Nu încălca legea””, au precizat reprezentanții Primăriei Aiud.

The post Mai bine de trei camioane de deșeuri au fost adunate de la Gârbova de Jos appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...