Cultura, Stiri

Magia, tema primei întâlniri din acest an a „SF, Fantasy & Horror Club Alba” la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Luni, 27 ianuarie 2020, începând cu ora 17.00, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la o nouă întâlnire în cadrul „SF, Fantasy & Horror Club Alba”, ce va avea loc la sala de lectură a bibliotecii. Clubul se adresează tuturor celor interesați de acest gen creativ, indiferent de vârstă sau ocupație, și se desfășoară sub forma unor ateliere de creație coordonate de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan.

Tema primei întâlniri din acest an este una cât se poate de fascinantă – „Magie” – și vine să-i provoace pe cei toți cei interesați să facă o incursine în trecut, să înțeleagă mai bine fenomenul magic asociat cu spiritualitatea, necunoscutul, supranaturalul, precum și modul în care acesta a fost abordat în literatura de specialitate.  

În cadrul acestei întâlniri toți cei prezenți vor avea prilejul să discute și alte teme de interes și să comenteze cărțile recomandate: Cartea pierdută a vrăjitoarelor de Deborah Harkness, Turnul Întunecat de Stephen King, Seria Cronicile din Narnia de C.S. Lewis. În această atmosferă de discuții, analiză și dezbateri, participanții își pot prezenta propriile idei, creații și pot primi sfaturi și îndrumări.

     Proiectul face parte din programul 1. USERS/1.17 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor pasionaţi de acest gen.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 ianuarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...