Anunturi Publice

MAE: Cetățenii români vaccinați împotriva COVID-19 care călătoresc în Cipru nu mai trebuie să prezinte la graniță test RT-PCR

romanroman

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că începând din 10 mai, toate persoanele care deţin un certificat de vaccinare împotriva COVID-19, eliberat de autorităţile competente ale altor state, sunt exceptate de la obligaţia de a prezenta un test molecular tip RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 şi de la măsura autoizolării.

Documentul care atestă vaccinarea împotriva COVID-19 trebuie redactat în limba engleză.

MAE aminteşte că toate persoanele care intră în Cipru trebuie să prezinte o autorizaţie de călătorie, completată cu 24 de ore înaintea deplasării.

Autorizaţia se obţine prin intermediul portalului https://cyprusflightpass.gov.cy/ şi include date cu privire la deţinerea unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19 sau a unui test molecular tip RT-PCR, cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Documentele care atestă vaccinarea împotriva COVID-19 sau efectuarea testului pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 trebuie prezentate autorităţilor cipriote, la sosire.

The post MAE: Cetățenii români vaccinați împotriva COVID-19 care călătoresc în Cipru nu mai trebuie să prezinte la graniță test RT-PCR appeared first on albapesurse.

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că începând din 10 mai, toate persoanele care deţin un certificat de vaccinare împotriva COVID-19, eliberat de autorităţile…
The post MAE: Cetățenii români vaccinați împotriva COVID-19 care călătoresc în Cipru nu mai trebuie să prezinte la graniță test RT-PCR appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...